סמור'ס – מרשמלו עם מטבעות שוקולד

לג בעומר מתקרב, והשנה נחגוג אותו בבית. הנה מתכון למרמשלו צלוי וקצת יותר – בלי מדורה!

מצרכים:

חבילת מרשמלו ורוד לבן

מטבעות שוקולד מריר- אגו.

ממרח בוטנים טבעי

קרקרים עגולים מלוחים

 

אופן הכנה:

יש לסדר בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים, מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.

להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ-10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס. בינתיים מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים. כאשר מוכן, מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.

ניתן לשמור במקרר.

בתאבון!

***

מתכון באדיבות חברת 'כרמית'.

מתכון: עדי דב

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לקבוצת וואטסאפ או טלגרם שלנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.