אין מדורה? הנה מתכון למרשמלו מעולה בתנור

חנה עגיב, קונדיטורית והבעלים של רוזליה פטיסרי ושל קייטרינג האופה הקטנה, משתפת במתכון שלה למרשמלו תוצרת בית

מרשמלו תוצרת בית
מתכון לתבנית ריבועית 25/25 או תבנית חד פעמית גודל סטנדרטי.
חומרים-
120 גר מים
300 גרם סוכר
250 גרם גלוקוזה
85 גרם דבש
120 גר מים
20 גר ג'לטין
כפית של תמצית טעם באיזה טעם שרוצים
כמה טיפות של של צבע מאכל

חצי כוס קורונפלור מעורבב עם חצי כוס סוכר.

ציחום: חנה עגיב

מכינים תערובת גלטין מ-120 גרם מים ו-20 גר אבקת גלטין.

שמים בסיר 120 גר מים .סוכר ,גלוקוזה ודבש מחממים ומגיעים לטמפרטורה של 121 מעלות.
מעבירים את הסירופ שיצא לקערת מיקסר ומחכים שהתערובת תתקרר ל90 מעלות (בערך 15 דקות)
בנפרד ממיסים את הגלטין, מוסיפים לסירופ שהתקר
מוסיפים צבע מאכל ואת תמצית הטעם.
מקציפים 6 דקות לפחות.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן היטב.

מחכים ליבוש מלא. רצוי 12 שעות.

מפדרים את המרשמלו עם אבקת הסוכר שמעוררבת עם הקורונפלור.

חותכים לריבועים ושומרים בקופסה אטומה עד חודש.
כדי למנוע הידבקות כדאי לשים נייר אפיה בין השכבות.

***
חנה עגיב היא בעלים של קפה רוזליה בבית שאן, ושל קייטרינג האופה הקטנה.
לעוד מתכונים ולפעילות בעת הקפה ניתן לעקוב באינסטגרם

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לקבוצת וואטסאפ או טלגרם שלנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.